Arrangementen Rotterdam

Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij u ook helpen een heel dagprogramma in elkaar te zetten. Immers, Rotterdam heeft enorm veel te bieden! Rotterdam Discovery Tours werkt samen met vele restaurants, schepen en attracties, voor ieder wat wils. Informeert u gerust, we zetten graag vrijblijvend een programma voor u in elkaar!

Speurtocht door Rotterdam
Als teambuilding een belangrijk onderdeel van uw dagje uit is, is onze speurtocht een goed idee. De combinatie van Rotterdamse kennisvragen met vragen over uw bedrijf of afdeling, zorgt voor een spannende dag met een competitief element. Indien gewenst kunt u de Speurtocht Light vragen, waarbij vragen met humor, schunnige bijnamen en merkwaardige weetjes centraal staan.

Vanaf € 16,95 p.p.

Walking Dinner door Rotterdam
Een walking dinner is een avondprogramma met drie gerechten in drie restaurants. Een van onze enthousiaste gidsen brengt u en uw gasten onder het genot van levendige verhalen en smeuiige anekdotes naar de verschillende restaurants. Uw gasten zitten drie keer naast iemand anders en onze gidsen zorgen voor genoeg gespreksstof, dus als uw gasten elkaar niet kennen zou  dit wel eens een uiterst gerse keuze kunnen zijn! U boekt direct bij de gids, dus lekker voordelig en directe invloed op de inhoud.

Vanaf €54,95 p.p.

Combinatie van tour en attractie 
Eerst wandelen en daarna een bierproeverij in de mooiste bruine kroeg van Rotterdam? Een wandeling die eindigt aan boord van een rondvaartboot en lekker uitwaaien met een bakkie pleur? Een wandeling in combinatie met een duik met een bus in de Maas? Een wandeling in combinatie met een rondleiding door een van onze drie voetbalstadions? We kunnen het allemaal voor regelen voor dezelfde prijzen als u het zelf zou regelen! Zo zijn we. Bel gerust!