Historisch Delfshaven Tour

Eveline-wijzend-klnDat Rotterdam ook hele mooie oude gedeeltes heeft, is misschien wel ons best bewaarde geheim. Historisch Delfshaven is de mooiste! Het pittoreske haventje is ooit ontstaan als haven van Delft en behoort ruim een eeuw aan Rotterdam toe. In de stadswandeling Historisch Delfshaven neemt de gids u mee langs het geboortehuis van Piet Heijn, de vertrekplek van de Pelgrimvaders, een stadsmolen, een tovertunnel, een van de kleinste huisjes van Nederland en nog veel meer. Wat heeft Delfshaven in hemelsnaam met George W. Bush en de Playboy te maken? Of met een eetbare kapsalon? En wat is die schunnige anekdote over de haring op de kerktoren?

Oprichter Eveline van Wanrooij is verantwoordelijk voor het Pelgrimvadersmonument Footsteps, vandaar dat deze stadswandeling een persoonlijke favoriet van de directie is!

Aanbevolen tijdsduur: 1 uur
Kosten: €85 

Een stadswandeling in combinatie met een hapje en drankje in een gezellig bruin café is een échte aanrader! We hebben aardig wat uurtjes in Delfshavense kroegen en restaurants op ons CV staan, dus informeert u gerust naar de verschillende mogelijkheden.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 25 personen per gids.
De kosten zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven; die kunnen het per slot van rekening aftrekken.